Cal Serni

Cal Serni

Cal Serni és una vella casa de poble de Monistrol de Calders, al Moianès, formada per dos habitatges i un soterrani. Les petites dimensions de l’habitatge situat en planta baixa fan plantejar la possibilitat d’ampliar-lo utilitzant el soterrani.

L’espai de menjador, actualment molt reduït en planta baixa, serà el principal programa que es mourà a la planta soterrani, on també s’hi col·locarà un espai de lectura amb un sofà d’obra, i una bodega.

La distribució de la planta baixa, amb una gran illa de cuina com a protagonista de l’espai d’estar, no permet connectar les dues plantes a través de l’antiga escala existent, actualment tapiada. Per això, es proposa una petita escala de cargol, situada a l’espai que allibera l’antic menjador.

Abaix, per tal de garantir una bona il·luminació i ventilació, s’obren noves finestres a la façana que no està soterrada, i es substitueix la porta existent de fusta massissa per una finestra vidriada. Es conserven les voltes de canó en el seu estat original, i s’aplica estucat de calç a les parets per a permetre una bona transpiració.

CLIENT: privat

PROJECTE: Victor Bouman

SITUACIÓ: Monistrol de Calders, Moianès

CATEGORIA: habitatge unifamiliar

ESTAT: en procés d’obra

RENDERS: Victor Bouman

COL·LABORADORS: Construvais SL

Cal Serni
Cal Serni
Cal Serni

Procés d’obra

L’obra es troba en el seu estat inicial, estem iniciant els treballs d’enderroc i neteja del soterrani.

Cal Serni
Cal Serni
Cal Serni

Avís de cookies

Fem servir cookies per millorar l’experiència d’ús de la pàgina. Si continues navegant, entendrem que estàs d’acord amb el seu ús, però pots les pots deshabilitar si així ho vols.