Una mica d’història

Bouman és un estudi d’arquitectura fundat per Victor Bouman, amb seu a Girona i Llançà (Costa Brava).

Victor Bouman és arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona ETSAB (2016).

Del 2015 al 2016 em trasllado a Londres, on treballo a PTEarchitects en projectes d’habitatge de gran escala, alhora que acabo els estudis. El 2016 torno a casa, i col·laboro en diversos despatxos d’arquitectura a  Terrassa, principalment amb rga arquitectes, on desenvolupo projectes amb sistemes constructius de fusta. El 2020 creo Bouman Arquitectura.

Estudi

Com treballem

La nostra arquitectura resol el projectes de manera senzilla, eficient i honesta. La línia de treball de l’estudi està estretament vinculada al territori i la natura, i en conseqüència en els nostres projectes sovint és el paisatge, la tradició i l’entorn –urbà o natural- qui influeix i en defineix l’arquitectura, i no a la inversa.

Conscients del caràcter finit del nostre medi, procurem treballar amb materials naturals, sostenibles i de proximitat, i marcar com a objectiu de cada projecte l’eficiència energètica i l’estalvi d’emissions a la nostra atmosfera.

Estudi

Quins serveis oferim

A Bouman Arquitectura oferim un ampli ventall de serveis i solucions específiques per a tot tipus de clients. Treballem amb el màxim rigor, des de la primera idea fins als últims detalls de l’obra. Aquests són alguns dels serveis que oferim:

  • Obra nova
  • Rehabilitació integral
  • Reforma
  • Interiorisme
  • Retail
  • Paisatgisme i projectes de jardins
  • Assessorament i estudis de viabilitat en la compra d’immobles
  • Certificats energètics i cèdules d’habitabilitat

Actuant a diferents escales i amb clients de perfils molt diversos,  el punt en comú en tots els nostres treballs és la voluntat de crear espais capaços de fer més confortable la vida de les persones, amb una arquitectura fàcil de viure, tranquil·la i senzilla.

Avís de cookies

Fem servir cookies per millorar l’experiència d’ús de la pàgina. Si continues navegant, entendrem que estàs d’acord amb el seu ús, però pots les pots deshabilitar si així ho vols.