Casa pati a Campllong

Casa pati a Campllong

Projecte d’un habitatge aïllat a Campllong, al Gironès.

En una parcel·la de proporcions quadrades i dimensions ajustades, proposem un habitatge compacte i funcional, que allibera l’àrea sud de la parcel·la per al jardí, i acumula el programa en la superfície resultant entre aquest jardí i els límits normatius entre veïns i carrer.

Dividim el programa en dues franjes diferenciades de dia i de nit, de manera que sala, menjador i cuina s’obren al jardí, i a un pati central que actuarà com a espai intermedi entre l’interior i l’exterior, i que proporcionarà frescor en els dies més calurosos de l’estiu.  Les habitacions s’orientaran a est, i un petit altell s’elevarà en planta primera, amb vistes al paisatge, per damunt dels veïns.

Proposem una envolupant fortament aïllada, proteccions solars a les obertures, i sistemes passius de climatització com ventilacions creuades, i ventiladors de sostre. Un sistema d’aerotèrmia amb terra radiant complementarà la demanda necessària les setmanes de fred a l’hivern.

CLIENT: privat

PROJECTE: Victor Bouman

SITUACIÓ: Campllong, Gironès

CATEGORIA: habitatge unifamiliar

ESTAT: en fase de projecte

COL·LABORADORS: RSC Arquitectura

Casa pati a Campllong
Casa pati a Campllong
Casa pati a Campllong
Casa pati a Campllong
Casa pati a Campllong

Avís de cookies

Fem servir cookies per millorar l’experiència d’ús de la pàgina. Si continues navegant, entendrem que estàs d’acord amb el seu ús, però pots les pots deshabilitar si així ho vols.